网站公告
点击问题反馈。微信登陆的用户请及时在个人中心设置登陆密码,并且牢记自己的用户名。
头像上传问题点击此处

探索频道.造物小百科 汇总贴: http://www.ebama.net/thread-116140-1-1.html
我的资源汇总:http://www.ebama.net/blog-71778-135670.html

这是探索频道正在播出的一套介绍各种日常生活用品的制作生产过程的系列片。极富娱乐性和知识性。当我们的日常生活因琳琅满目的各类产品而变得更加丰富多彩的同时,你有没有想过,这些产品是如何制造出来的呢?Discovery 频道的王牌节目《How it's Made》将带领我们亲眼目睹崇高过400多种产品的生产过程。从我们日常生活经常接触到的面食,糖果等;到高端技术如计算机,汽车,飞机等,几乎无所不包。

第三季
Discovery How It's Made 027 03x01 Pre-Inked Stamps, Cranberries, Cotton Yarn, Road Signs
原子章,酸果,棉纱,交通标志
Discovery How It's Made 028 03x02 Combination Locks, Pottery, Recreational Vehicles, Erasers
字码锁,陶器,休闲拖车,橡皮擦
Discovery How It's Made 029 03x03 Wheel Loaders, Vegetable Oil, Hand Tools, Cotton Swabs
轮式装运机,植物油,手动工具,棉签
Discovery How It's Made 030 03x04 Temporary Metal Fences, Asphalt Shingles, Expanded Polystyrene Products, Hard Candies
金属栅栏,沥青屋面板,泡沫板,花式硬糖
Discovery How It's Made 031 03x05 Horse Drawn Carriages, Artificial Eyes, Dog&Cat Food, Mirrors
老式马车,假眼,猫粮和狗粮,镜子
Discovery How It's Made 032 03x06 Yogurt, Candles, Neon Signs, Bookbindings
酸奶,蜡烛,霓虹灯,书籍装订
Discovery How It's Made 033 03x07 Prepared Mustard, Violins, Nuts and Bolts, Toilet Paper
芥末,小提琴,螺丝螺帽,卫生纸
Discovery How It's Made 034 03x08 Fresh Cut Flowers, Adhesive Tape, Tofu, Lottery Tickets
鲜切花,胶带,豆腐,彩票
Discovery How It's Made 035 03x09 Inflatable Watercraft, Couscous, Modelling Dough, Wicker Products
充气筏,蒸粗麦粉,玩具胶泥,柳编
Discovery How It's Made 036 03x10 Wind Generators, PVC Gloves, Thermo-formed Glass, Fire Trucks
风力发电机,塑胶手套,热塑玻璃,救火车
Discovery How It's Made 037 03x11 Car Radiators, Hatchery Chicks, Phyllo Dough, Cross Country Skis
汽车散热器,孵蛋机,薄生面片,滑雪撬
Discovery How It's Made 038 03x12 Electric Baseboard Heaters, Moulded Pulp Containers, Chicken, Video Games
电加热器,纸浆容器,鸡肉,电脑游戏
Discovery How It's Made 039 03x13 Fire Fighter Boots, Garden Tools, Auto Machines, Gypsum Board
消防靴,园艺工具,自动化机械,石膏板

2475 查看 20 收藏帖子 (5)

说说我的看法高级模式