网站公告
点击问题反馈。微信登陆的用户请及时在个人中心设置登陆密码,并且牢记自己的用户名。
头像上传问题点击此处

A.New Total English retains all the popular features of the original edition including clear CEF-related objectives which make lesson planning easy.
新的全英语保留了原版的所有流行特征,包括清晰的CEF相关目标,这使得备课变得容易。
There is a solid grammar syllabus with regular Active Grammar boxes and Reference and Review sections.
有一个坚实的语法教学大纲,有固定的活动语法框和参考和复习部分。
It also has a strong focus on vocabulary with attention to collocations and now includes an on-line Vocabulary Trainer at each level.Over 50% new material
它还非常注重词汇,注重搭配,现在每个级别都有一个在线词汇训练器。超过50%的新材料。
New DVD material with Film Bank on the Active Book disc
活动图书光盘上带有胶片库的新DVD材料。
New Writing Bank which makes writing a fun and engaging activity
新的写作银行,让写作成为一项有趣而引人入胜的活动。
Pronunciation Bank gives students phonetic examples of unit vocabularyUnits:
发音库为学生提供单元词汇单元的语音示例:

Challenges.
挑战。
Communities.
社区。
Tales.
传说。
Progress.
进步。
Fortunes.
财富。
Power.
权力。
Nature.
大自然。
Issues.
问题。
Vision.
幻象。

个人发布主题太多  ,导航指路 https://www.ebama.net/thread-349126-1-1.html
640 查看 7 收藏帖子 (1)

说说我的看法高级模式